Visoka gospodarnost vozila
Actros L

Visoka gospodarnost vozila

Inteligentna povezava vozila, servisa in vašega transportnega podjetja.

Obremenitev in izrabo svojega tovornega vozila lahko znatno povečate: z inteligentno povezavo vozila, servisa Mercedes-Benz in vašega transportnega podjetja. Za opazno učinkovitejše logistične procese v tranzitnem prometu in dostavnem transportu.

Pregled prednosti.

  • Mercedes-Benz Uptime225, 226, 241: osebna obravnava stranke v realnem času za učinkovitejše načrtovanje in maksimalno razpoložljivost vozila
  • Truck Data Center kot osnova za vse storitve Fleetboard
  • Service24h: hitra pomoč 24 ur na dan v nujnem primeru37
  • Gosta mreža delavnic s servisnimi centri po vsej Evropi
  • Programiran posebni modul za lažje krmiljenje in upravljanje nadgradenj
  • Dodatna stikala v kokpitu za preprosto in varno uporabo nadgradenj

Vizija za Mercedes-Benz Uptime: 100-odstotna možnost načrtovanja in maksimalna razpoložljivost vozila. S storitvijo Mercedes-Benz Uptime zasledujemo jasen cilj: stalno zmanjševanje števila nenačrtovanih okvar vozil, načrtovanje popravil in s tem povečanje razpoložljivosti vaših vozil.


 

24-urna pomoč Mercedes-Benz zagotavlja neposredno pomoč pri okvarah – 365 dni v letu in 24 ur na dan. Za to vam je na voljo brezplačna16 klicna številka 00800 5 777 7777. V primeru okvare se najbolje opremljeni servisni tehniki z delavnico na kolesih odpravijo na kraj okvare, da lahko vaše vozilo čim prej nadaljuje vožnjo.

Fleetboard ponuja individualne telematske rešitve, ki pomagajo zmanjšati stroške in povečati produktivnost. Za uporabo celotnega obsega storitev Fleetboard so na voljo namizne rešitve/rešitve za stranke ter različne aplikacije za Android in iOS.

Navzgor