AUTOCOMMERCE, d.o.o.

DOBRODOŠLI V AUTOCOMMERCEU

Autocommerce, d.o.o

Tovornjaki in avtobusi so hrbtenica gospodarstva in družbe. Brez njih svet stoji. Zato v družbi Autocommerce s ponosom delamo za vse, ki ohranjajo svet v gibanju – za prevozna podjetja, ki dovažajo blago iz svetovnih pristanišč v supermarkete, gradbišča in bolnišnice; za ponudnike javnih prevozov, ki vozijo ljudi v službo ali šolo; za javni sektor, ki skrbi za čistočo naših ulic in mest; in za mnoge druge. Delo za vse, ki ohranjajo svet v gibanju, je naš korporativni namen, ki si ga prizadevamo uresničevati vsak dan.

Podjetje Autocommerce, d.o.o., na slovenskem trgu težkih tovornih vozil, specializiranih vozil in avtobusov kot generalno zastopstvo družbe Daimler Truck AG zastopa blagovne znamke Mercedes-Benz, Setra, Omniplus, Unimog in Fuso. Našim strankam želimo nuditi proizvode in storitve, ki so v skladu z njihovimi pričakovanji ter na ta način zagotoviti tudi dolgoročno učinkovitost in uspešnost poslovanja družbe.

Tovornjak z zvezdo pomeni zanesljivost in ekonomičnost ter prvovrstno kakovost izdelkov in storitev ter celovito strokovno znanje in izkušnje pri transportnih rešitvah, usmerjenih k strankam. Ne glede na to, ali gre za prevoz na dolge razdalje, gradbišče ali distribucijo: Mercedes-Benz ponuja pravo rešitev za vsako stranko v segmentu lahkih, srednjih in težkih tovornjakov. Pionirski duh tovornjakov Mercedes-Benz je vedno znova ustvaril prelomne inovacije, pa naj gre za učinkovite pogone, avtonomno vožnjo ali na področju aktivne in pasivne varnosti.

Prodaja vozil   Autocommerce, d.o.o
Servis vozil   Autocommerce, d.o.o

Servisiranje vzdrževanje, popravilo: naše servisne storitve ohranjajo vaš tovornjak, kombi, avtobus, Fuso, Unimog in seveda vaše prikolice in karoserije v optimalnem stanju. V strokovni dovršenosti, s čim manj truda. Vprašajte nas: Veliko se lahko naredi tudi, ko vaše vozilo ni v uporabi.

Ponujamo vam obsežno ponudbo originalnih delov in dodatne opreme Mercedes-Benz - in zagotovimo vse razpoložljive rezervne dele. Z veseljem vam svetujemo tudi, če iščete pnevmatike, platišča ali kompletna kolesa za vaš tovornjak, transporter ali kombi.

Originalni nadomestni deli, dodatna oprema in kolekcija Mercedes-Benz Trucks   Autocommerce, d.o.o

Ostanite v stiku z nami.
Prijavite se na naše elektronske novice:

Navzgor