Nižji skupni stroški
Actros L

Nižji skupni stroški

Z našimi tovornimi vozili so vam na voljo še posebej gospodarska vozila.

Z našimi tovornimi vozili so vam na voljo vozila s posebej nizkimi skupnimi stroški. V tranzitnem prometu k temu prispevajo tudi atraktivne servisne storitve Mercedes‑Benz Trucks in pričakovana visoka preostala vrednost na koncu dobe uporabe.

Od dodatne varnosti za mehanske in elektronske komponente do paketov vzdrževanja in celovite servisne pogodbe, ki vključuje tudi obrabo – za nizke servisne stroške, ki jih lahko načrtujete mesečno, vam Mercedes‑Benz Trucks na zahtevo ponuja različne servisne pogodbe, s katerimi lahko za svoja vozila po vsej Evropi opravite popravila in vzdrževanje pod izjemno ugodnimi pogoji. Posamezne servisne storitve se stopnjujejo tako, da pokrivajo zahteve vsakega voznega parka.

Vse servisne pogodbe je mogoče kombinirati z inovativnim, na željo dobavljivim servisnim izdelkom Mercedes‑Benz Trucks Uptime226, 250, 2412, ki prav tako prispeva k večji razpoložljivosti vozila in boljšemu načrtovanju obiskov delavnice.

Preberite več o servisnih ponudbah Mercedes‑Benz Trucks:

Pregled prednosti.

  • Za vaš Actros L vam ponujamo servisno pogodbo Mercedes-Benz Complete v kombinaciji s storitvijo Mercedes-Benz Uptime
  • Opcijske servisne pogodbe Mercedes-Benz za načrtovane mesečne obroke in večjo razpoložljivost vozila
  • Opcijska kartica Mercedes ServiceCard s storitvijo Full Service za optimizacijo stroškov goriva in cestnin
  • Zajamčena preostala vrednost z opcijsko pogodbo Buy-Back že ob nakupu
Content msc ohne fs

Z uporabo kartice olajšamo administrativno obdelavo v gosti vseevropski mreži delavnic Mercedes‑Benz Trucks na servisih, zlasti pri pomoči Mercedes‑Benz Trucks Service24h. Z opcijsko kartico za gorivo lahko kot kupec tovornjaka Mercedes‑Benz točite gorivo pod ugodnimi pogoji ter prihranite čas in denar tudi pri plačevanju cestnine. Izvedite več o brezgotovinskem poslovanju na poti s kartico Mercedes ServiceCard.

Navzgor