Zunanjost
Actros L

Zunanjost

Popolna kombinacija dizajna in funkcionalnosti.

Actros L kot tovornjak za tranzitni promet s svojimi kabinami ustreza praktično vsem zahtevam. Predstavlja odlično kombinacijo oblikovanja in funkcionalnosti, ki na edinstven način poudarja njegovo presenetljivo zunanjost. Na primer s sivimi žarometi in smerniki LED.

Za še bolj izrazit videz je voznikova kabina GigaSpace opremljena še bolj individualno z dodatnimi oblikovnimi elementi. Kromirana prečka ima napis GigaSpace, sistem MirrorCam pa je na voljo v kromiranem videzu/barvi vozila.

Pregled prednosti.

  • Tri različice voznikove kabine za uporabo v tranzitnem prometu
  • Markantna zunanja oblika, koncept osvetlitve in dodatno razvita aerodinamika
  • Nezamenljiv svetlobni podpis, na željo samodejne dolge in kratke luči ter luč za osvetlitev notranje strani ovinka, dnevna luč LED in luči za vzvratno vožnjo LED
  • Sistem MirrorCam271, 287 za še nižjo porabo
  • Na željo dobavljiva paketa opreme ExtraLine in Upgrade GigaSpace za še bolj markanten in individualen videz

Novi svetlobni podpis v kombinaciji s tipičnim žarometom dolgih luči daje Actrosu L prepričljiv videz podnevi in ponoči.

Konkavno oblikovani zadnji usmerniki zraka s pripadajočim strešnim spojlerjem so skupaj s sistemom MirrorCam271, 287 in usmerniki zraka del paketa ukrepov za optimizacijo aerodinamike.

Aerodinamično telo za usmerjanje zraka na strehi voznikove kabine bistveno varčuje z gorivom. Glede na različico strehe voznikove kabine je nastavljiva po višini in jo je tako mogoče prilagoditi karoseriji.

Content cab variants 07

Vse slike so informativne narave in se lahko razlikujejo od konfiguracij, ki jih je mogoče naročiti. Mogoče so spremembe.

Content cab variants 02

MirrorCam271, 287 ni le izrazit vizualni poudarek, temveč tudi izboljša aerodinamiko voznikove kabine. S tem prihranite do 1,3 % v primerjavi z običajnimi ogledali. 

Content cab variants 02b

O delovnem in voznem udobju Actrosa L se prepričajte sami. Poiščite trgovca v svoji bližini za neobvezujoče svetovanje.

MBTO content finance leasing 03
Navzgor