Actros
Naši tovornjaki

Actros

Vsi le govorijo. A le eden to tudi uresniči.

Tovornjak, ki že danes dela tisto, o čemer drugi le govorijo. Actros izpolnjuje vedno večje zahteve tranzitnega prometa. Actros vas bo prepričal ne glede na to, kaj si želite – ekonomičnost, udobje, varnost ali zanesljivost.

Teaser greater safety

Zaščitite voznika, vozilo in druge udeležence v prometu - za to je v vozilu Actros že kot serijska oprema veliko varnostnih elementov. Digitalni asistenti vozniku ne odvzamejo odgovornosti, vendar mu lahko v kritičnih situacijah učinkovito pomagajo.

Udobje spodbuja produktivnost voznika in preprečuje utrujenost. Oba sta bistvenega pomena, zlasti v tranzitnem prometu, zato sta svoboda gibanja in vzdušje v vozilu Actros zelo pomembna. Harmonično vpeta v pogoje praktične vsakodnevne vožnje.

Teaser comfort
Teaser reduced fuel consumption

Tovorno vozilo za posebej visoko ekonomičnost. V tranzitnem prometu Actros pomeni zanesljivo, ekonomično tehnologijo vozil, nizke stroške in visoke donose. Na kratko: je učinkovitejši. Nizka poraba goriva lahko odločilno prispeva k ekonomičnosti tovornjaka. Lastnost, ki jo je Actros dokazal pri vsakodnevni uporabi in jo je mogoče še izboljšati z motorjem OM 471 3. generacije.

Še več motorja.

Še več motorja.

Dinamičen, varčen, ekonomičen: Tretja generacija OM 471 kombinira novo vozno izkušnjo in optimizirano zmogljivost.

Več informacij

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji je Actros enako prepričljiv tako v tranzitnem prometu kot pri težkem distribucijskem prevozu. Z ekonomičnimi in zanesljivimi motorji Euro VI ter osmimi različicami voznikove kabine izpolnjuje vozilo Actros skoraj vsako zahtevo.

Podatki o zmogljivostih motorjev

Podatki o zmogljivostih motorjev

Varčni, zanesljivi motorji Euro VI v štirih prostorninskih razredih. Napredna tehnika, do 460 kW (625 KM) in maksimalni navor 3000 Nm.

Različice kabin

Različice kabin

Z osmimi različicami kabine in tremi različicami motornega tunela (320 mm, 170 mm in ravno dno) ponuja Actros primerno različico voznikove kabine za skoraj vse zahteve glede prostora, opreme in udobja.

Konfiguracije prem

Konfiguracije prem

To je raznolikost. Actros ponuja široko paleto možnosti za konfiguracijo osi, ne glede na to, ali gre za dvo- ali triosno vozilo. Prilagojen vašim potrebam.

Navzgor