Notranji dizajn
Actros L

Notranji dizajn

Notranjost Actrosa L izpolnjuje ekskluzivne zahteve voznega, delovnega in bivalnega udobja.

Med vožnjo in med odmori – notranjost Actrosa L ima tisto, o čemer sanjajo vozniki. Kdor vstopi v vozilo, takoj opazi: tako izgleda vrhunski delovni prostor v tranzitnem prometu.

Notranjost Actrosa L izpolnjuje največje zahteve voznega, delovnega in bivalnega udobja, saj je pri zasnovi voznikovih kabin v središču pozornosti voznik. Od izbire barve, ki skrbi za prijazen ambient in prijeten občutek, do koncepta osvetlitve notranjosti. Vse je tam, da bo delo lažje in da bo bivanje med odmori čim bolj prijetno in sproščujoče.

Pregled prednosti.

  • Kakovostno, privlačno oblikovanje notranjosti z jasno ločitvijo delovnega in bivalnega prostora
  • Udobno vzdušje za bivanje s konceptom osvetlitve notranjosti za optimalno osvetlitev voznikove kabine
  • Ambientna osvetlitev LED1 in ambientna LED-osvetlitev za vožnjo in bivanje1 za posebej udobno osvetlitev in boljšo orientacijo med odmori ali med vožnjo ponoči
  • Zasnovi notranjosti StyleLine1 in TrendLine1 ter različica dodatne opreme za notranjost1

Koncept osvetlitve notranjosti v praktično vsaki situaciji poskrbi za zelo dobro osvetlitev voznikove kabine. Poleg notranje osvetlitve za popolno osvetlitev voznikove kabine in dveh bralnih lučk v topli beli barvi je vključena tudi diskretna modra nočna luč za boljšo orientacijo med vožnjo.

Content interieurdesign 23
Content interieurdesign 13
Content interieurdesign 14

Nova različica dodatne opreme za notranjost1 še dodatno izboljša voznikovo kabino: črne, neprosojne in lahke zavese z vseh strani z »učinkom zatemnitve« spodbujajo nemoten nočni spanec. Prečno pred ležiščem je nova zavesa z Mercedes‑Benzovo zvezdo na črnem ozadju.

Poiščite trgovca v svoji bližini in se prepričajte o notranji zasnovi Actros L.

MBTO content finance leasing 03
Navzgor