Naši tovornjaki

Actros L

#GetMore.

Bolj sproščena vožnja, učinkovitejše delo, bolj udobno življenje: Actros L na novo opredeljuje premijski razred Mercedes-Benz Trucks. Pri tem navdušuje z vrhunsko notranjostjo, inovativnimi LED žarometi, motorjem OM 471 in številnimi drugimi funkcijami, ki poskrbijo, da je vsako potovanje kar najbolj prijetno.

Pogon za ta velike.

Pogon za ta velike.

Zanesljiv, dinamičen, učinkovit – motor tretje generacije OM 471 elegantno združuje prijeten občutek pri vožnji in zmogljivost.

Več o OM 471
Visoka varnost

Visoka varnost

Varno prispetje, prevzem odgovornosti tudi za druge udeležence v prometu – pri vozilu Actros L je to visoko na lestvici.

Udobje

Udobje

Boljše opravljanje dela, boljša vožnja, boljše bivanje. Actros L vam bo pokazal, kako to doseči.

Učinkovitost

Učinkovitost

Actros L ponuja zanesljivo in varčno avtomobilsko tehniko, nizke stroške in visoko dobičkonosnost. Ali na kratko: večjo učinkovitost.

OM 471

OM 471

Do štiri odstotke manjša poraba goriva – tretja generacija motorja OM 471 se ponaša z velikim potencialom prihranka. Kot tudi z občutno povečanim voznim udobjem.

Zanesljivost

Zanesljivost

Pri izdelavi naših tovornih vozil vedno upoštevamo najstrožje standarde kakovosti: zahteve prakse. Ali na kratko: vas.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Z varčnimi in zanesljivimi motorji Euro VI ter tremi različicami voznikove kabine izpolnjuje vozilo Actros L skoraj vsako zahtevo.

Odlike in druga dejstva

Odlike in druga dejstva

Z originalno dodatno opremo Mercedes‑Benz Trucks in za panogo specifičnimi zasnovami vozila Actros L pripomore k temu, da vam gre delo v tranzitnem prometu še bolje in lažje od rok.

Navzgor