eMobility

Optimizirani skupni stroški

Vse storimo, da boste na koncu koncev imeli najboljši pregled nad stroški na vaši poti do eMobility. Zato je upravljanje stroškov pomemben del naše storitve eConsulting, ki vam omogoča pregledno strukturo stroškov, vas podpira pri optimizaciji vaših skupnih stroškov lastništva (npr. z nižjimi skupnimi stroški energije); prepoznavamo morebitne finančne spodbude in na željo naročimo podporo pri razvoju.

Total cost of ownership content time

Pregled skupnih stroškov.

Zavedamo se, da vaše delo ni le zabavno, ampak si z njim želite zaslužiti denar. Zato je pregled nad vašimi financami še posebej pomemben. Vaši skupni stroški lastništva (Total Costs of Ownership/TCO) omogočajo izračun naših strokovnjakov za eConsulting s pomočjo našega internega orodja za stroške, ki zagotavlja naslednje prednosti:

  1. pregledna primerjava skupnih stroškov lastništva (TCO) vozila eTruck in dizelskega tovornjaka,
  2. Ad hoc simulacije najpomembnejših dejavnikov vpliva skupnih stroškov lastništva (TCO),
  3. Funkcija Shrani/naloži za vnesene primere uporabe in primerjave ter opcijska poročila.

Skupaj z našimi strokovnjaki za storitev eConsulting se preverja gospodarnost elektrifikacije vašega voznega parka. Poleg stroškov so upoštevane tudi morebitne subvencije. Z našim orodjem Daimler Truck Incentive Tool vam pomagamo ugotoviti morebitne spodbude ali ugodnosti na vašem trgu ali v vaši državi. Vsaka od teh držav ponuja različne privlačne spodbude.

Konkretne prednosti so pri vozilih na električni pogon in polnilni infrastrukturi zaradi dodatkov, davčnih popustov oziroma oprostitev in posojil. Poleg tega obstajajo tudi druge prednosti, kot so nižje cestnine, nižji stroški registracije vozil, brezplačno parkiranje ali izogibanje prepovedi vožnje v mestnih središčih.

Z veseljem vam naša ekipa storitve eConsulting svetuje pri izbiri za vas pomembnih spodbud. Če ste se odločili, da boste zaprosili za določene spodbude, lahko zaprosite za podporo partnerske agencije: od zbiranja potrebnih dokumentov do njihovega pošiljanja.

Navzgor