Servis

Naše fiksne cene znižujejo vaše vzdrževalne stroške in zagotavljajo kakovost.

Tradicija in znanje!
Že od leta 1952 delujemo kot pooblaščeni serviser gospodarskih vozil Mercedes-Benz. Do leta 1992 je bil naš servis poznan pod imenom Avtoobnova. V več kot petdesetih letih delovanja smo si nabrali številne dragocene izkušnje in se skupaj z Mercedesovimi vozili in tehnologijami razvijali tudi mi. Ves ta čas se naši zaposleni usposabljajo in sledijo zahtevnim standardom, ki jih predpisujejo proizvajalci vozil, nadgradenj in dodatne opreme. Poskrbeli bomo za vašo brezskrbnost. Številni vodilni proizvajalci so nam zaupali vzdrževanje, ker znamo in zmoremo.

Servis gospodarskih vozil Mercedes Banz   Autocommerce, d.o.o

Najboljše za najboljše!
Prisrčno vabljeni v naš pooblaščeni servis opremljen z najnovejšo tehnologijo. Strokovno podkovano osebje, kakovostno opravljene storitve in poštene cene so prav gotovo razlog več za Vaš obisk. Opravljamo vrhunske servisne storitve in izpolnjujemo visoke standarde distributerjev. Na opravljeno delo in zamenjane nadomestne dele dobite garancijo s potrdilom v servisni knjižici.

Osnovna dejavnost servisa je servisiranje gospodarskih vozil Mercedes-Benz Trucks in Unimog, avtobusov Mercedes-Benz Buses in Setra ter gospodarskih vozil Mitsubishi Fuso. Nudimo vam tudi razna specialistična dela. 
V sklopu servisa deluje tudi strojna delavnica , ki skrbi za obdelavo kovin oziroma obnovo motorjev tovornega in osebnega programa ter tudi drugih vrst, denimo ladijskih, železniških in traktorskih motorjev.

Obiščite nas in se o kakovosti naših storitev prepričajte sami!

Kontakt - servis

Autocommerce, d.o.o.
Pooblaščeni servis za gospodarska vozila Mercedes-Benz, Setra, Unimog in Fuso v Sloveniji

Baragova ulica 12
1000 Ljubljana

Sprejem
T: +386 1 5883 600
E: sprejem.sgv@autocommerce.si

Delovni čas:
• ponedeljek - petek:
   7:00 - 20:00
• sobota: 7:00 - 12:00
___
Mercedes-Benz Service24h

+800 3 777 7777
(plačljiva alternativa: +386 1 888 81 19)

Mercedes-Benz služba za pomoč strankam
+800 9 777 7777
(plačljiva alternativa: +386 1 888 81 24)

Servis gospodarskih vozil Mercedes Banz   Autocommerce, d.o.o
Matjaž Kastelec

Matjaž Kastelec

Vodja servisa

Servis

STROJNA DELAVNICA IMA MED VSEMI NAJDALJŠO TRADICIJO. 
Starejši se je spominjajo še po imenu: Avtoobnova. V strojni delavnici v prvi vrsti popravljamo motorne bloke in glave, brusimo, poliramo in po potrebi tudi ravnamo glavne gredi, popravljamo in poliramo odmične gredi, ojnice ter ohišja ležajev in zamenjujemo batne sestave ali pa zgolj batne obročke. Naše stranke so tako veliki servisi in prevozniki kot manjši avtomehaniki, samostojni podjetniki in posamezniki. Zanje pripravimo osnovo za generalna in druga popravila.

Smo izkušeni strokovnjaki z butičnim znanjem, ki ga skrbno negujemo in nadgrajujemo.

ZANESLJIVA POMOČ NA POTI.
Okvara ali nezgoda? Servis Mercedes-Benz vam bo profesionalno pomagal naprej.

Servis ob kateri koli uri in v kateri koli situaciji. Nenaden izpad vašega tovornega vozila lahko kaj hitro povzroči nevšečnosti in stres. Prav v takšnih ekstremnih situacijah se lahko zanesete na to, da se bomo potrudili, da vam vedno in povsod odvzamemo skrbi: 24-urna pomoč Mercedes-Benz vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu, in vam pomaga nazaj na cesto.

24-urna pomoč Mercedes-Benz:

00800 5777 7777

Številka 00800 5 777 7777 24-urne pomoči Mercedes-Benz je v vašem jeziku in dosegljiva 24 ur na dan. V primeru škode vam je po vsej Evropi na voljo okrog 900 delavnic, 24 ur na dan. Odlično opremljeni tehniki prihitijo z mobilno delavnico: tako na kraju samem rešijo 4 od 5 primerov škode.

Strojna delavnica   Autocommerce, d.o.o
Kontaktni obrazec Mercedes-Benz Trucks Autocommerce

Nagovor:*

Prosim kontaktiraj me:

* Obvezno polje
Uspeh

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Napaka

Napaka pri pošiljanju sporočila.

Navzgor