Deli/Dodatki/Kolekcija

Optimalno ohranjanje vrednosti.

Ne glede na to, ali potrebujete nadomestni del za svoj rabljeni Mercedes ali ustrezni servisni del za svoje novo vozilo: obsežna ponudba delov Mercedes-Benz Trucks za vsako vozilo in vsak proračun ponuja natančno prilagojeno možnost. Poleg tega se seveda pri vseh naših linijah nadomestnih delov lahko zanesete na to, da vsak posamezni del ustreza našim strogim zahtevam proizvajalca.

Kontakt - trgovina

Autocommerce, d.o.o.
Trgovina nadomestnih delov, dodatne opreme in kolekcije  Mercedes-Benz Trucks 

Baragova ulica 7
1000 Ljubljana

T: +386 1 5883 641
    +386 1 5883 638
E: nad.deli@autocommerce.si

Delovni čas:
• ponedeljek - petek:
   8:00 - 18:00
• sobota: 8:00 - 13:00

Originalni deli Mercedes-Benz Trucks  Autocommerce, d.o.o

NAJVIŠJA OPERATIVNA PRIPRAVLJENOST JE MOGOČA LE Z ORIGINALNIMI DELI MERCEDES-BENZ TRUCKS.

Edinstveno obnašanje za edinstven občutek vožnje. Za originalne dele Mercedes-Benz Trucks so značilni dobra ohranitev vrednosti, visoka kakovost, vzdržljivost in ekonomičnost. Originalni deli Mercedes-Benz Trucks so rezultat več kot 125 let izkušenj na področju proizvodnje vozil in delov.

Da bo vaš Mercedes ostal Mercedes.

STROŠKOVNO UČINKOVITA REŠITEV IN PREVERJENA KAKOVOST MERCEDES-BENZ TRUCKS.

Pri menjavi delov za vaš Mercedes z veliko kilometri, niste prisiljeni, da izbirate med ceno in kvaliteto. Originalni obnovljeni deli Mercedes-Benz Trucks so na voljo po ugodnejših cenah z originalno kvaliteto delov. Skozi pazljiv proces proizvodnje je vsak obnovljeni del preverjen in testiran v skladu s strogimi standardi Mercedes-Benz. Prihranke dosežemo pri surovinah in porabljeni energiji, ki jih nato prenesemo do strank v obliki ugodnejše cene. Rezultat je široka ponudba originalnih obnovljenih delov, ki se stalno posodablja.

Originalni obnovljeni deli Mercedes-Benz Trucks  Autocommerce, d.o.o

Pregled prednosti:

• Ugodna cena originalnega dela
• Zagotovljena kvaliteta Mercedes-Benz Trucks
• Zanesljiva razpoložljivost
• Naravi prijazna proizvodnja

TruckParts by Mercedes-Benz  Autocommerce, d.o.o

RAVNO PRAVŠNJE ZA STAREJŠE SERIJE.

S starostjo vozila se zahteve kupcev močno spremenijo. Inovativni produkti, dolgoživost in najnovejša tehnika se pomikajo v ozadje, cena pa mora biti prilagojena nalogam in trajanju. Le zato, ker je vaš Actros, Axor ali Atego iz nekoliko starejše serije, se vam ni treba odreči kakovosti. TruckParts by Mercedes-Benz nudi ugodnejšo alternativo za najpomembnejše vzdrževalne, obrabne in poškodovane dele. Kar zadeva varnost, vsi deli ustrezajo visokim varnostnim standardom Mercedes-Benz Trucks in jih je tamkajšnji oddelek za razvoj preizkusil in odobril. Vaše prednosti: polna transparentnost cen, preverjeno poreklo in preverjena garancija. 

POSEBNI DODATKI.

Dajte svojemu vozilu piko na i! S priročnimi in fascinantnimi rešitvami za dodatno udobje, lepši videz in večjo varnost lahko svoje vozilo povsem individualno razširite. Ponudba originalne dodatne opreme Mercedes-Benz Trucks je obsežna in nudi veliko manevrskega prostora za vaše želje. Vsaka dodatna oprema je gospodarna in varna, preizkušena in odobrena s strani Mercedes-Benz Trucks ter ponuja kakovost Mercedes-Benz Trucks po privlačnih cenah.

Pregled prednosti:

• Udobna in praktična na vsakodnevnih vožnjah
• Obsežna in individualna ponudba
• Gospodarna in varna
• Kakovost Mercedes-Benz Trucks po privlačnih cenah

Originalni dodatki Mercedes-Benz Trucks  Autocommerce, d.o.o
Naknadna vgradnja Mercedes-Benz Trucks  Autocommerce, d.o.o

NIKOLI NI PREPOZNO.

Številne posebne izvedbe je mogoče nadgraditi povsem preprosto in po atraktivnih pogojih. Vsestranske naknadne vgradnje segajo od asistenta za zavijanje prek pištole za stisnjeni zrak in hladilnik pod posteljo do mreže za zaščito pred udarci kamenja. Poleg tega je mogoče brez težav urediti naknadno vgradnjo programske opreme, kot so merilna naprava osne obremenitve, vozni programi, visoko zmogljiva motorna zavora, Remote Online ali PPC (Predictive Powertrain Control).

Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali in po želji prevzeli strokovno vgradnjo.  

NAJ VAŠA ZVEZDA SIJE VEČNO.

Bleščeč lak, sijoča platišča in prefinjena notranjost – ob nakupu novega vozila Mercedes lahko uživate v kakovosti, ki je ni mogoče spregledati. To velja tudi za zunanjost. Da bi ohranili čudovit videz ter zaščitili vozilo pred vplivi okolja in obrabo, vam ponujamo široko paleto originalnih izdelkov za nego vozila Mercedes-Benz. Izdelke smo posebej preizkusili, tako da so združljivi z materiali v vašem vozilu Mercedes, pri njihovem razvoju pa smo upoštevali enake standarde kakovosti kot pri samem vozilu. So najboljša rešitev za notranje in zunanje površine.

Z originalnimi izdelki za nego vozila Mercedes-Benz bo vaše vozilo ohranilo vrhunski videz in odražalo vašo skrb za vzdrževanje. Izdelki so učinkoviti, blagi in prijazni do okolja.

Originalni izdelki za nego Mercedes-Benz Carcare  Autocommerce, d.o.o
Originalno olje Mercedes-Benz  Autocommerce, d.o.o

Sestava in kemijske lastnosti motornega olja zagotavljajo:

• Izjemne lastnosti mazanja v celotnem temperaturnem območju
• Dobro odpornost na fizične in toplotne obremenitve
• Učinkovito zaščito motorja v vseh pogojih delovanja
• Natančno razmerje sestavin
• Izvrstno viskoznost in temperaturne lastnosti za lažji zagon

POMEMBEN SESTAVNI DEL VAŠEGA VOZILA.

Motor je srce vašega vozila. Želite, da ostane v brezhibnem tehničnem stanju.
Uporabite originalno motorno olje Mercedes-Benz.

Ekipa strokovnjakov družbe Daimler Truck AG je pri razvoju motornega olja, ki ustreza standardom najvišje kakovosti in je primerno lastnostim motorjev Mercedes-Benz, uporabila vse svoje znanje, izkušnje in napredek. Z uporabo originalnega motornega olja maksimalno izkoristite potencial svojega vozila. Motor deluje zanesljivo z minimalno obrabo, ne glede na model, ki ste ga izbrali.

Originalno motorno olje Mercedes-Benz je pomemben sestavni del vašega avtomobila. Originalnega motornega olja Mercedes-Benz ni mogoče ponarediti.

Na voljo je izključno v vaši pooblaščeni servisni delavnici Mercedes-Benz.

“SPET NA CESTI” – navdušenje nad tovornjaki.

Ne glede na to, ali gre za funkcionalna oblačila za na pot, praktične dodatke ali najnovejše modele tovornjakov, ki jih lahko zbirate in se igrate z njimi: odkrijte individualni pridih kolekcije Mercedes-Benz Trucks. 

Prevažajo težke tovore in krotijo več sto konjskih moči: Tovornjaki! Vlečni konji na ulicah ponujajo moč in z lahkoto premikajo velike mase. Zvesti in zanesljivi težkokategorniki skupaj s svojimi vozniki tvorijo dobro ekipo. To je tudi potrebno, saj mora tovor navsezadnje varno in pravočasno prispeti na cilj! Mercedes-Benz Trucks ponuja funkcionalne in vizualno privlačne izdelke za prave tovornjakarje.

Kolekcija Mercedes-Benz Trucks  Autocommerce, d.o.o
Uroš Drobnič

Uroš Drobnič

Vodja trgovine

Nadomestni deli, dodatna oprema in kolekcija

Kontaktni obrazec Mercedes-Benz Trucks Autocommerce

Nagovor:*

Prosim kontaktiraj me:

* Obvezno polje
Uspeh

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Napaka

Napaka pri pošiljanju sporočila.

Navzgor