O nas

Tovornjaki in avtobusi so hrbtenica gospodarstva in družbe. Brez njih svet stoji. Zato v družbi Autocommerce s ponosom delamo za vse, ki ohranjajo svet v gibanju – za prevozna podjetja, ki dovažajo blago iz svetovnih pristanišč v supermarkete, gradbišča in bolnišnice; za ponudnike javnih prevozov, ki vozijo ljudi v službo ali šolo; za javni sektor, ki skrbi za čistočo naših ulic in mest; in za mnoge druge. Delo za vse, ki ohranjajo svet v gibanju, je naš korporativni namen, ki si ga prizadevamo uresničevati vsak dan.

Podjetje Autocommerce, d.o.o., na slovenskem trgu težkih tovornih vozil, specializiranih vozil in avtobusov kot generalno zastopstvo družbe Daimler Truck AG zastopa blagovne znamke Mercedes-Benz, Setra, Omniplus, Unimog in Fuso.

V Autocommerceu vam poleg prodaje gospodarskih vozil nudimo tudi storitve: servisiranje težkih tovornih in specializiranih vozil ter avtobusov, prodajo originalnih delov, dodatne opreme, motornih olj in izdelkov za nego ter prodajo kolekcije Mercedes-Benz Trucks. Nudimo učinkovite storitve za upravljanje voznega parka in usposabljanje voznikov za varno in ekonomično vožnjo. Izdajamo homologacijska potrdila in potrdila o izvoru blaga, CEMT potrdila in L potrdila.

S celovito ponudbo prodajnih in poprodajnih storitev uresničujemo želje naših strank. Želje in zahteve strank pa so osnovna gonilna sila prilagajanja poslovnih procesov v poslovanju podjetja. Sistematični pristop, ki ga obravnava standard ISO nam je pri tem vodilo in pomoč. Naše delo je usmerjeno in organizirano po principu nenehnega izboljševanja.

Našim strankam želimo nuditi proizvode in storitve, ki so v skladu z njihovimi pričakovanji ter na ta način zagotoviti tudi dolgoročno učinkovitost in uspešnost poslovanja družbe.

Naše poslanstvo. Autocommerce, d.o.o

Naše stranke premikajo svet. Zagotavljajo, da blago in ljudje dosežejo svoje cilje, da naše vsakdanje življenje lahko deluje in da se ustvarja blaginja.

Gonilna sila za nas je zagotoviti našim strankam najboljšo možno podporo pri njihovem delu. Ponujamo prava vozila in storitve zanje in skrbimo za brezhibno vzdrževanje. Vedno smo tam za naše stranke – za vse, zaradi katerih se premika svet. To je naše poslanstvo in tisto, kar nas žene – in tisto, kar nas združuje.

Enako velja za temeljna načela, s katerimi pristopamo k svojemu delu. Želje in povpraševanja naših strank predstavljajo našo vodilno silo, saj zavzeto stremimo k njihovemu uresničevanju, z namenom zagotavljati kakovostne prodajne in poprodajne storitve, vse od trenutka, ko se boste prvič srečali z nami.

Bi delali za vodilno znamko na področju gospodarskih vozil? Vas navdušujejo veliki jekleni konjički in dovršena tehnologija, ki se skriva pod bleščečo pločevino in hkrati uživate v ustvarjanju in negovanju odličnih odnosov s strankami? Potem je pred vami priložnost, da svojo strast spremenite v karierno zgodbo o uspehu.

Kariera   Autocommerce, d.o.o

Redno zaposlujemo na področju: avtomehanik, diagnostik, avtoličar, avtoklepar, obdelovalec kovin, servisni svetovalec in logistični tehnik.

Poleg redne zaposlitve nudimo tudi vajeništvo, možnost praktičnega usposabljanja v času šolanja pod vodstvom izkušenih mentorjev, redno študentsko delo in širok spekter dodatnih izobraževanj.

Oddajte svojo prijavo na zaposlitev@emilfrey.si in nas prepričajte zakaj ste ravno vi »zvezda«, ki jo iščemo.

Ker boste imeli priložnost delati za vodilno znamko na področju gospodarskih vozi, kjer bo vaš trud opažen in pošteno nagrajen. In kjer se vam bodo odprle neomejene priložnost za rast in razvoj tako znotraj družbe Autocommerce, d.o.o., kakor tudi znotraj Skupine Emil Frey Slovenija.

Več o prednostih dela v skupini Emil Frey Slovenija si lahko preberete tukaj.

 

GeoNames is used as a datasource. Licensed under a CC BY 4.0/Slightly modified from the original.

Baragova ulica 10
Prodaja

Baragova ulica 12
Servis

Baragova ulica 7
Trgovina nadomestnih delov, dodatne opreme in kolekcije

Nagovor:*

Prosim kontaktiraj me:

* Obvezno polje
Uspeh

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Napaka

Napaka pri pošiljanju sporočila.

Navzgor